УВАГА⚡️ 
Циклорама вже працює
   ☎️
+38 050 44 22 791

 

5 універсальних крутих речей для жіночої фотозйомки

1. Біла чоловіча сорочка. Хтось скаже нудно, а я скажу – просто потрібно знати нюанси. Найкласичніший і разом з тим найромантичніший предмет гардеробу.

Можна зробити частину сесії в сорочці та брюках, а потім просто з голими ногами. Чому саме чоловіча сорочка – тому що в більшості випадків вони довші за жіночі, а це значить будуть мати виграшну довжину для естетики фото. По-друге – це завжди оверсайз, бо чоловічі плечі за розміром точно більші. На що звернути увагу? На матеріал сорочки. Обирайте хорошу тканину, не дешевий матеріал і тоді фактура сорочки додасть героїні витонченості та елегантності. Ґудзики – або дуже прості та непомітні, або вже навпаки – помітні, ті, які підкреслюють певний стиль чи навіть статус. Гарно на тонкому жіночому зап’ястку виглядають запонки. При бажанні та ретельному виборі можуть стати прикрасою образу. 

2. Сукня-комбінація (в стилі білизни) з шовку. Здавалося б – модель сукні про відкриті плечі і точно не може бути універсальною) Але не поспішайте! Саме такий варіант має безліч ідей для комбінацій. Така сукня гарно виглядає у поєднані зі светром, де крупніша фактура светра поєднується з тонкою фактурою сукні. Може запросто поєднуватися з льняною сорочкою і мати вже абсолютно інший вайб. Поєднання з жакетом чи тренчем – прекрасний варіант для стріт стайлу чи студійної зйомки. Навіть тонке пальто, чоботи, високі шкарпетки та капелюх – ось і привід зібрати образ та зробити фотосесію. 

3. Бретонка. Знаменита стрічка Габріель Шанель, яка пішла у світ і так і не перестає бути популярною та модною. Часто здається, що вона – виключно кежуальна, але насправді – зовсім ні. У поєднанні з білими класичними брюками стає елегантною та вишуканою, а разом з довгою спідницею з тонких тканин запросто стане романтичним тонким образом. Може запросто слугувати доповненням до основного образу. Просто як накинутий на плечі додатковий «утеплювач». Цікаво та зручно, що бретонка, завдяки універсальним чорному та білому поєднується практично з будь-якими кольорами. Та й сама річ може бути як класично чорно-білою, так і червоно-білою або біло-коричневою. Я як красиво вона виглядає у жовто-білих кольорах. Не вірите? Згадайте брендовані корнери Veuve Clicquot. Цьогоріч зустрінете моделі бретонок з коричневою стрічкою. Виглядає елегантніше, тонше та значно оригінальніше. 

4. Тренч. Відчуваю як багато хто зараз замугикав – ну скільки вже можна мусолити цю нудоту. Насправді ж  - не знаєте що придумати на швидку фотосесію – тренч саме те, що потрібно. Безліч комбінацій з тими ж сукнями-комбінаціями, класичними брюками, джинсами, спідницями. Пам’ятайте завжди і те, що в природі мільйони Некласичних кольорів тренчів  - оливкові, шоколадні, приглушено блакитно-сірі, а ще глибоко сині та червоні. Крім того – зверніть увагу на фактури – екошкіра та замш можуть стати цікавим варіантом заміни класичного матеріалу. 

5. Брючний костюм оверсайз. Тут вам – і показати красиве плече, і заховати те, що можливо не хочеться показувати. І зняти взуття для кадрів босоніж, і поєднати все з грубими черевиками. Або класичними туфлями. Або красивими балетками. Варіантів – безліч. Гра кольорів теж завжди дозволяє обрати той образ, який під характер саме вашій моделі.